image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Ambitiekaarten onderwijs
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Werken met ambitiekaarten voor het onderwijs

Ben je op zoek naar een goede manier om de ambitiekaarten voor je school te beheren? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij bij Kwaliteitsbieb allemaal te bieden hebben. We hebben namelijk een systeem ontwikkeld dat proactief assisteert bij actualiseren, borgen en communiceren van alle gemaakte afspraken, documenten en protocollen bij een school. Zo houd je eenvoudig alles up-to-date, zonder dat je hier zelf lijstjes voor bij hoeft te houden. Onze handige applicatie is de manier om efficiënt en helder te werken met allerhande kwaliteitsdocumenten, waar ambitiekaarten voor het onderwijs ook toe behoren.

Neem contact op

Ambitiekaarten bij het onderwijs

Heb je een ambitiekaart voor het onderwijs opgesteld? In dit document staat de informatie over wat je met jouw school wil bereiken, welke stappen daarvoor nodig zijn en wat je hier verder nog voor nodig hebt. Ze beschrijven alledaagse situaties en hoe je hier op jouw school mee omgaat. Vaak worden in een ambitiekaart ook doelen gesteld, waarnaast hier ook sterke punten en ontwikkelpunten in worden aangegeven. Kwaliteitsbieb is een online platform dat speciaal is bedoeld voor schoolteams, directeuren en bestuurders. Hierin wordt eenvoudig aangegeven wanneer bepaalde documenten verlopen, waar je dan automatisch van op de hoogte wordt gebracht. Ook krijg je te horen wanneer de houdbaarheidsdatum van een document dreigt te verlopen.

Gebruik van een ambitiekaart in het onderwijs

We vinden het belangrijk om het organisaties in het onderwijs het mogelijk te maken de kwaliteitszorg te borgen. Iedereen die bij een school is betrokken kan altijd bij de meest actuele versie van een protocol of document. Dit gaat dan ook om ambitiekaarten voor het onderwijs. Wil je meer weten over Kwaliteitsbieb en wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt dan altijd contact met ons opnemen om je vragen over onze applicatie te stellen. We hebben ook elders op deze website uitgebreide, heldere informatie over Kwaliteitsbieb voor je klaarstaan. Ambitiekaarten bij het onderwijs beheren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact