Kwaliteitsbieb is een digitale bibliotheek waarin belangrijke documenten en protocollen op een eenvoudige en voor iedereen toegankelijke manier worden vastgelegd en zichtbaar worden gemaakt.

De bibliotheek

Alles vastgelegd, gestructureerd en geborgd in een veilige online omgeving, waar alle gebruikers mee kunnen werken.

Communiceren collega's

Sommige documenten zijn "kerndocumenten", waarvan iedereen automatisch een bericht ontvangt dat zij dat document echt moeten lezen. Gebeurt dit niet binnen twee weken (door bijvoorbeeld vakantie, ziekte of ander uitval) wordt er automatisch een herinnering naar deze mensen gestuurd om het document alsnog te lezen.
Heel eenvoudig, volledig automatisch.

Pro-actieve assistent

Minder werkdruk voor de kwaliteitscoördinator is altijd belangrijk. De bieb assisteert in het up-to-date houden en verspreiden van de documenten.

Desktop en mobiel

De applicatie is beschikbaar voor desktop en mobiele devices waardoor Kwaliteitsbieb ook in (ouder)gesprekken of vergaderingen geraadpleegd kan worden.

Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis Start gelijk 2 maanden gratis
“We zijn met de Kwaliteitsbieb gestart omdat we een server hadden waar tienduizenden documenten op stonden, van allerlei verschillende jaartallen, en niet meer duidelijk was welk document het nieuwste document was, wie er verantwoordelijk voor was en de juiste documenten onvindbaar waren.” Marieke van Eerbeek Intern begeleider Dr. A. Verschoorschool