Over de mensen van Kwaliteitsbieb

Kwaliteitsbieb is een platform van het specialistische bedrijf, Het OnderwijsBureau BV.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs en 50 medewerkers die actief zijn op scholen als interim medewerker, adviseur of geplaatste werknemer is Het Onderwijsbureau BV echt een organisatie die weet waar het over gaat in onderwijs.

Kwaliteitbieb is dan ook ontstaan als een aanvulling op de bestaande dienstverlening van Advies, Interim Bemiddeling en Werving & Selectie.

Over de mensen van Kwaliteitsbieb

Henk Boersema

Henk is altijd op zoek naar mogelijkheden om mensen te verbinden en blijvende waarde toe te voegen aan organisaties. Hij richt zich op vraagstukken die leven bij bestuurders en schoolleiding. Henk is in staat ingesleten gewoontes te doorbreken en met een vernieuwende blik naar oplossingen te zoeken en deze samen met jou te vinden. Hij vindt het belangrijk dat mensen hun eigen identiteit en kracht ontdekken en inzetten. Zijn motto is: Maak de ander zichtbaar!

Pieter Vos

“Wat als het nou wel kan…” één van de favoriete uitspraken van Pieter. Het zoeken naar creatieve oplossingen geeft hem veel energie. Pieter heeft dit als leerkracht altijd al gedaan. Uiteindelijk blijkt dat met een beetje omdenken veel wél mogelijk is. Ook nu Pieter blijft hij op een creatieve en vernieuwende manier betrokken bij het versterken en vernieuwen van het onderwijs.

Liza Kuijvenhoven

Liza wordt niet voor niets ook wel ‘Liza Lijstje’ genoemd. Alles wordt heringedeeld, gelabeld, opgeruimd en opnieuw ingericht. Na het afronden van haar opleiding HRM is ze vol energie ons bedrijf komen versterken. Zij krijgt energie van regelen en organiseren, hier kan ze bij Het Onderwijsbureau BV elke dag mee aan de slag. Zij ondersteunt Henk en het team bij allerlei praktische zaken en is onze spin in het web. Van het bestellen van kantoorartikelen tot het organiseren van nieuwe overeenkomsten, Liza zorgt ervoor dat het wordt geregeld!