image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Auditjaarplan onderwijs
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Eenvoudig een auditjaarplan voor het onderwijs beheren

Ben je beheerder van een organisatie in het onderwijs, of ben je hierbij betrokken? Dan weet je hoe belangrijk het is om de kwaliteit van deze organisatie constant in de gaten te houden. Een goed auditjaarplan voor het onderwijs kan hierbij helpen. Een auditjaarplan dat het onderwijs ondersteunt opstellen is een goede manier om in de gaten te houden of binnen jouw onderwijsinstelling alle doelen worden gehaald. Kwaliteitsbieb is een applicatie die ervoor zorgt iedereen altijd toegang heeft tot de meest actuele versie van zowel het onderwijs auditjaarplan als andere belangrijke documenten.

Neem contact op

Kwaliteitszorg voor het onderwijs

Kwaliteitsbieb is een applicatie waarmee je eenvoudig kwaliteitsdocumenten en protocollen binnen het onderwijs beheert. Het zorgt ervoor dat alles up-to-date blijft, zonder dat je hier lijstjes voor bij moet houden. Geef eenvoudig bij elk document aan wanneer het afloopt en je wordt hier dan automatisch van op de hoogte gehouden. Je krijgt ook een waarschuwing als de houdbaarheidsdatum van bijvoorbeeld het auditjaarplan van jouw onderwijsinstelling op het punt staat te verlopen. Je kunt dit dan eenvoudig bijwerken of hier een nieuwe versie van uploaden. Op deze manier borg je de kwaliteitszorg binnen je organisatie. Iedereen vindt eenvoudig de meest actuele versie van een document en is zodoende op de hoogte van wat er op dat moment aan regels geldt.

Meer weten over Kwaliteitsbieb?

Indien je meer wil weten over hoe Kwaliteitsbieb ervoor zorgt dat ook jouw auditjaarplan voor het onderwijs altijd up-to-date in te zien is, dan kun je gewoon even contact met ons opnemen. We beantwoorden graag je vragen en bekijken samen met je hoe Kwaliteitsbieb ook binnen jouw onderwijsinstelling voor veranderingen kan zorgen. Met Kwaliteitsbieb een onderwijs auditjaarplan bijgewerkt houden is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Elders op deze website vind je een heldere uitleg van hoe Kwaliteitsbieb precies werkt en hoe het ook voor positieve verandering kan zorgen bij jouw onderwijsinstelling.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact