image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Kwaliteitsbieb:
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis Gratis aanmelden

Kwaliteitsbieb is een online platform, die toegankelijk is voor schoolteams, directeuren en bestuurders en die proactief assisteert in het actualiseren, borgen en communiceren van de gemaakte afspraken, documenten en protocollen.

Alles over de applicatie
image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie

Actualiseren

Hoe houd je alles up-to-date, zonder dat je zelf lijstjes bijhoudt? Precies, Kwaliteitsbieb helpt je daarbij! Je geeft bij elk document aan wanneer deze afloopt en je wordt automatisch op de hoogte gehouden wanneer de houdbaarheidsdatum van dit document dreigt te verlopen. Het document krijgt dat de oranje status. Wanneer een document echt verouderd is, krijgt het de rode status.

Zo gauw je een document bijwerkt, springt de status natuurlijk weer op groen.

Borgen

Met Kwaliteitsbieb borg je de kwaliteitszorg in je organisatie, want iedereen kan altijd en overal de meest actuele versie van een protocol of document vinden, en Kwaliteitsbieb assisteert je om documenten volgens een cyclus te actualiseren en bij te werken.

Communiceren

Nooit meer de vraag "waar kan ik dat document vinden?", want met het handige notificatiesysteem breng je gemakkelijk (updates van) belangrijke documenten onder de aandacht van het hele team, zodat iedereen op de hoogte blijft.

'Ik vind het fijn dat het systeem voor mij nadenkt en dat geeft een stuk verlichting' Nicolette Elen Intern begeleider OBS De Plantage Houten