image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Formatieplanning tool
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Een formatieplanning tool voor het onderwijs

Het is op elke school of opleiding noodzakelijk om ervoor te zorgen dat afspraken, protocollen en documenten goed worden gecommuniceerd. Iedereen binnen een organisatie moet hiervan op de hoogte zijn en kunnen werken met de meest actuele versie van een bepaald protocol. Dit gaat ook op voor de formatieplanning binnen een organisatie. Wil jij voor je organisatie ervoor zorgen dat iedereen weet wat ze kunnen verwachten? Dan raden wij je aan om hiervoor Kwaliteitsbieb in te schakelen. Hiermee heb je namelijk op een plek alles bij elkaar staan, waarbij je documenten en protocollen eenvoudig kunt actualiseren en borgen.

Neem contact op

Op zoek naar een formatieplanning tool?

Kwaliteitsbieb is een formatieplanning tool voor het onderwijs die garant staat voor kwaliteit en overzichtelijkheid. Mensen binnen de organisatie die betrokken zijn bij de formatieplanning moeten per slot van rekening weten wat de afspraken zijn. In een goede formatieplanning is te zien hoeveel medewerkers er in vaste dienst nodig zijn, zodat alle werkzaamheden optimaal uitgevoerd kunnen worden. Dit is tevens een belangrijk onderdeel bij het opstellen van een begroting voor een organisatie. Met onze formatieplanning tool voor scholen zijn alle betrokken personen altijd op de hoogte van de stand van zaken op dit gebied.

Meer weten over onze formatieplanning tool?

Een formatieplanning is een belangrijk onderdeel van de protocollen en documenten die bij een school worden opgesteld. Per slot van rekening is het zo dat een school of andere opleiding pas goed kan functioneren als hier het juiste aantal mensen actief is. We raden je dan ook aan om eens te bekijken wat er met onze formatieplanning tool voor het onderwijs allemaal mogelijk is. We hebben uitgebreide informatie hierover op onze website staan, maar je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. We vertellen je graag alles wat je maar wil weten over onze formatieplanning tool voor scholen.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact