image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Gesprekkencyclus po
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Een gesprekkencyclus voor het primair onderwijs

De gesprekkencyclus is een belangrijk onderdeel van het primair onderwijs. Bij deze serie gesprekken wordt door leidinggevenden gekeken hoe het gesteld is met de ontwikkeling van hun medewerkers. Maar hoe richt je een dergelijke gesprekkencyclus op het PO precies in en hoe houd je de informatie actueel? Met Kwaliteitsbieb kun je de gesprekkencyclus in het primair onderwijs duidelijk in kaart brengen. De mensen die hier van op de hoogte moeten zijn hebben altijd de nieuwste versie beschikbaar en kunnen hier eventueel ook aanpassingen op maken. Zo wordt de gesprekkencyclus gelijk een stuk overzichtelijker.

Neem contact op

Een duidelijke gesprekkencyclus voor het PO

Elke instelling in het primair onderwijs heeft ermee te maken: de gesprekkencyclus. Het is per slot van rekening belangrijk om de vinger aan de pols te houden, zodat je als leidinggevende weet hoe het ervoor staat met je mensen. Het is voor je medewerkers ook voor zichzelf goed om te weten hoe hun ontwikkeling verloopt. Met Kwaliteitsbieb is het mogelijk om de gesprekkencyclus bij jouw PO organisatie overzichtelijk te houden. Je hebt hier dan altijd inzicht in de meest actuele versie van de cyclus. En niet alleen jij, maar ook alle andere mensen die hiervan op de hoogte moeten zijn.

Aan de slag met een gesprekkencyclus voor het primair onderwijs

Kwaliteitsbieb is een systeem waarmee een gesprekkencyclus voor het PO eenvoudig in kaart te brengen is. Maar dit is niet het enige waar je het systeem voor kunt gebruiken. Het is bijvoorbeeld ook te gebruiken om documenten en protocollen te actualiseren, borgen en communiceren. Zo krijg jij grip op de kwaliteit van je hele organisatie. Ons online platform is te gebruiken door schoolteams, directeuren en bestuurders. Voor meer informatie kun je altijd even kijken bij de uitgebreide uitleg die we elders op deze website hebben klaarstaan. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen over Kwaliteitsbieb te stellen. We leggen je graag uit hoe onze software je kan helpen om bij jouw organisatie het overzicht te houden.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact