image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Kwaliteitscoördinator basisonderwijs
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

De tool voor een kwaliteitscoördinator in het basisonderwijs

Kwaliteit is een belangrijk onderwerp op iedere onderwijsinstelling. Het is het doel om op school altijd het best mogelijke onderwijs aan te bieden, zodat je de kinderen stappen naar een mooie toekomst kunt laten zetten. Het is dan wel belangrijk om ervoor te zorgen dat deze kwaliteit ook gewaarborgd wordt. Voor een kwaliteitscoördinator in het basisonderwijs is het belangrijk om tools te kunnen gebruiken waarmee meteen duidelijk wordt hoe het met de kwaliteit binnen een bepaalde instelling gesteld is. Kwaliteitsbieb is zo’n tool, een gebruiksvriendelijk online systeem waarmee je snel overzicht hebt.

Neem contact op

De kwaliteitscoördinator voor het basisonderwijs

Een kwaliteitscoördinator heeft een zeer belangrijke taak. Het is aan deze persoon om ervoor te zorgen dat op een bepaalde school het niveau wordt gehaald dat ten doel is gesteld. Met Kwaliteitsbieb heb je hierbij gelijk een goed overzicht van hoe het er op een school aan toe gaat. Kwaliteitsbieb is namelijk online platform dat toegankelijk is voor onder andere schoolteams, directeuren en bestuurders, die hiermee afspraken, documenten en protocollen kunnen actualiseren en borgen. Mooi hieraan is dat de meest recente aanpassingen direct voor iedereen te zien zijn. Er kunnen dus ook geen misverstanden over ontstaan.

Meer weten over de tool voor een kwaliteitscontroleur in het basisonderwijs?

Als kwaliteitscontroleur in het onderwijs is het aan jou om ervoor te zorgen dat er op een school of instelling goed onderwijs wordt aangeboden. Dat mensen er op kunnen vertrouwen dat hun kinderen les krijgen op een school waar de kwaliteit altijd geborgd wordt. Voor een kwaliteitscoördinator in het basisonderwijs is een pakket als Kwaliteitsbieb eigenlijk onmisbaar. Je werkt met een tool die gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is en waarmee je snel bij de documenten kunt die nodig zijn om een goede assessment te maken. Meer weten hierover? Lees dan de uitgebreide informatie op deze website door of neem contact met ons op om je vragen over Kwaliteitsbieb te stellen.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact