image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Kwaliteitscoördinator onderwijs
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Werken als kwaliteitscoördinator in het onderwijs

Werk jij als kwaliteitscoördinator in het onderwijs? Dan is het belangrijk dat je bij jouw werk zo goed mogelijk wordt ondersteund. Je kunt hiervoor gebruik maken van een kwaliteitssysteem, waarmee je snel een overzicht hebt van belangrijke documenten en afspraken. Ook de protocollen binnen een school zijn hierin snel in te zien. Kwaliteitsbieb is een online systeem waarmee je snel inzicht krijgt in hoe het er bij een bepaalde school aan toegaat. Wat is er geregeld? Wie is er verantwoordelijk? Wat wordt er gedaan om de kwaliteit te waarborgen? We helpen je graag bij het vaststellen van zaken die beter kunnen en deze doorvoeren.

Neem contact op

Een kwaliteitscoördinator voor het onderwijs

Kwaliteitsbieb is het pakket waarmee je direct inzicht hebt in de papieren die belangrijk zijn binnen een school. Schooldirecteuren, het team op een school en bestuurders kunnen bij de documenten, afspraken en protocollen binnen deze school en hier aanpassingen aan maken. Zo is altijd de meest recente versie van een document voor iedereen toegankelijk. Ook als kwaliteitscoördinator in het onderwijs kun je zo een up-to-date beeld krijgen van hoe zaken zijn geregeld. Dit kun je eenvoudig online bekijken, binnen een goed beveiligde omgeving. Kwaliteitsbieb is erop gericht om het borgen van de kwaliteit zo eenvoudig en vanzelfsprekend mogelijk te maken.

Het pakket voor de kwaliteitscontroleur in het onderwijs

Het werk van een kwaliteitscoördinator in het onderwijs wordt met behulp van Kwaliteitsbieb een stuk eenvoudiger gemaakt. Wil je meer weten over hoe jij als kwaliteitscoördinator voor het onderwijs met Kwaliteitsbieb kunt werken? Dan raden wij je aan om de uitgebreide informatie die wij elders op deze website hebben staan eens door te nemen. Zo weet je meteen hoe jij als kwaliteitscontroleur in het onderwijs ons online systeem in kunt zetten. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om hier contact over op te nemen met ons en je vragen hierover aan ons te stellen.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact