Kwaliteitsbieb voor kwaliteitscoördinatoren

Kwaliteitscoördinatoren krijgen inzicht in de kwaliteitszorg van hun school en kunnen zo gesprekken over kwaliteitzorg stimuleren en een impuls geven aan het werken aan kwaliteit.

Overzicht

Door middel van zoektermen en categorieën zijn documenten makkelijk vindbaar voor alle teamleden. Doordat je geassisteerd wordt in het up-to-date houden van documenten in Kwaliteitsbieb, weet je zeker dat iedereen altijd met de meest actuele documenten zal werken.

Communicatie

Bij het uploaden of bijwerken van een belangrijk document heb je de mogelijkheid alle gebruikers op de hoogte te brengen via een email. Kwaliteitsbieb houdt dan voor je bij welk percentage van je team het document gelezen heeft. Dit geeft inzicht in de kwaliteitscultuur van de school en helpt je om het kwaliteitsdenken van je team te versterken.

Dashboard

In één overzicht is alles te zien in het handige dashboard: Welke documenten worden het vaakst gelezen of gedownload? Hoe veel documenten zijn up-to-date, hoeveel verlopen er binnenkort en welke document moeten direct herzien worden?

Start nu, en ontvang twee maanden gratis Start gelijk 2 maanden gratis
'Ik vind het fijn dat het systeem voor mij nadenkt en dat geeft een stuk verlichting' Nicolette Elen Intern begeleider OBS De Plantage Houten