image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Kwaliteitsdashboard onderwijs
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Het kwaliteitsdashboard voor het onderwijs

Het is in het onderwijs belangrijk om goede afspraken te maken, goede protocollen neer te zetten en altijd te weten wat er speelt. Het is binnen een school niet altijd makkelijk om hier een goed overzicht van te houden. Want hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat iedereen de beschikking heeft over de meest actuele versie van een bepaald document? Met Kwaliteitsbieb hoe je jezelf hier geen zorgen over te maken. Ons online systeem is namelijk een kwaliteitsdashboard voor het onderwijs. Wij zorgen ervoor dat iedereen altijd de beschikking heeft over de meest actuele versie van alle protocollen, afspraken en documenten.

Neem contact op

Het beste kwaliteitsdashboard voor scholen

Met een kwaliteitsdashboard een PO organisatie ondersteunen is altijd een goed idee. Kwaliteitsbieb is zo ontwikkeld dat schoolteams, directeuren en bestuurders altijd toegang hebben tot de meest recente versie van alle belangrijke afspraken. Zo zal er ook nooit een misverstand ontstaan omdat er verschillende versies binnen een bepaalde school circuleren. Zo is het mogelijk de kwaliteit binnen een school te borgen. We vertellen je graag meer over ons kwaliteitsdashboard voor het PO. Je kunt dan ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen hierover aan ons te stellen.

Twee maanden gratis ons kwaliteitsdashboard voor scholen

Wil jij Kwaliteitsbieb uitproberen? Dit is altijd mogelijk. Als jij je namelijk inschrijft voor ons systeem, dan kun je hier de eerste twee maanden geheel gratis mee aan de slag. Je leert dan werken met ons systeem en zult merken hoe eenvoudig het is om met Kwaliteitsbieb aan de slag te gaan. Leer de mensen binnen je organisatie hiermee werken en je zult ook zien dat het beter werkt als iedereen altijd de beschikking heeft over de documenten die helemaal up-to-date zijn. Je kunt ook even online naar onze duidelijke, to the point uitleg kijken om een goede indruk te krijgen van wat je van ons kwaliteitsdashboard voor het onderwijs mag verwachten.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact