image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Zoekwoord 1
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Kwaliteitskaarten voor het basisonderwijs

Kwaliteitskaarten zijn een belangrijk onderdeel voor elke basisschool. Met deze kaarten is het namelijk mogelijk om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Het is belangrijk dat iedereen binnen een school op de hoogte is van de kwaliteitskaarten en wat hierop wordt aangegeven. Op deze manier heeft iedereen binnen de instelling namelijk in beeld wat sterke punten zijn, maar ook welke punten wat meer aandacht verdienen. Met Kwaliteitsbieb is het mogelijk om iedereen altijd de laatste versie van een kwaliteitskaart te laten bekijken. Dit kan eenvoudig online gedaan worden.

Neem contact op

Met kwaliteitskaarten werken in het basisonderwijs

Kwaliteitskaarten zijn een belangrijke tool bij het verbeteren van het onderwijs, maar ook bij het leggen van de vinger op punten die verbeterd kunnen worden. Een kwaliteitskaart voor het basisonderwijs is meestal een stelling, waarbij dan wordt aangegeven in hoeverre deze van toepassing is op de betreffende school. Hieraan is dan meteen te zien of dit een punt is dat goed gaat, of dat nog wel enige verbetering kan hebben. Als je ervoor zorgt dat iedereen die betrokken is bij je school deze kwaliteitskaarten in het basisonderwijs kan zien, dan weet iedereen wat er nodig is om voor verbetering te zorgen.

Meer weten over werken met Kwaliteitsbieb?

Je wil werken met Kwaliteitsbieb om er zo voor te zorgen dat de kwaliteitskaart voor het basisonderwijs voor iedereen binnen je school te gebruiken is? Neem dan een kijkje bij de duidelijke uitleg die we op deze website voor je klaar hebben gezet. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen te stellen over ons systeem. Kwaliteitsbieb twee maanden gratis uitproberen? Schrijf jezelf hiervoor in om een goed beeld te krijgen van wat je mag verwachten van Kwaliteitsbieb. Je zult dan zien dat Kwaliteitsbieb de plek is het actualiseren, borgen en communiceren van alle relevante documenten en protocollen.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact