image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Kwaliteitskaarten inspectie
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Kwaliteitskaarten inspectie

Zijn er nieuwe kwaliteitskaarten gemaakt binnen jouw school? Of zijn er aanvullingen toegevoegd aan bestaande kwaliteitskaarten? Dan is het belangrijk om deze altijd bijgewerkt te houden. Dat niet alleen, iedereen voor wie deze kwaliteitskaarten relevant zijn moeten ook altijd de nieuwste versie kunnen inzien. Eerdere versies moeten dan ook niet meer inzichtelijk zijn, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Voor een goede kwaliteitskaarten inspectie kun je altijd even een kijkje nemen bij Kwaliteitsbieb. Met onze tool heb je namelijk altijd inzicht in de meest geactualiseerde versie die er van een kwaliteitskaart te vinden is.

Neem contact op

Kwaliteitskaarten inspectie in het onderwijs

Is het tijd om de kwaliteitskaarten van jouw school te inspecteren? Dit kan om meerdere redenen nodig zijn. Zo kan het nodig zijn om te bekijken of de doelen die op deze kaarten beschreven zijn gehaald zijn, of dat dit aanstaande is. Ook kan er gekeken worden of op deze kaarten wel de juiste doelen beschreven worden, of dat het toch beter is om deze aan te passen. Ook externe partijen kunnen via Kwaliteitsbieb de kaarten bekijken om te zien hoe alles op een bepaalde school loopt. Met onze tool is het mogelijk om snel een actueel inzicht te krijgen in de kaarten van een bepaalde school.

Werken met Kwaliteitsbieb

Kwaliteitskaarten inspectie op scholen is een belangrijk onderdeel van het dagelijkse reilen en zeilen. Zorg er dan ook altijd voor dat je zo goed mogelijk op de hoogte bent van wat er in deze kaarten vermeld staat, zodat hier ook goed naartoe kan worden gewerkt. We vertellen je graag meer over wat je van Kwaliteitsbieb kunt verwachten. Neem dan ook contact met ons op als je vragen mocht hebben. Je kunt ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie die wij elders op deze website voor je klaar hebben staan. Onze online tool twee maanden gratis uitproberen is ook mogelijk. Hiervoor hoef je jouw school alleen maar even in te schrijven op onze website.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact