image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Kwaliteitssysteem onderwijs
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Een goed kwaliteitssysteem voor het onderwijs

In het onderwijs is het belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs wordt gewaarborgd. Kinderen horen goed onderwijs te krijgen, hun ouders moeten erop kunnen rekenen dat dit door een school wordt geleverd. Het is dan ook belangrijk om een goed kwaliteitssysteem in werking te hebben. Een systeem waar niet alleen alle afspraken in worden vermeld, maar waarmee deze ook goed in de gaten gehouden kunnen worden. Voor een gebruiksvriendelijk kwaliteitssysteem voor het onderwijs vragen wij je aandacht graag voor Kwaliteitsbieb. We hebben een systeem ontwikkeld dat eenvoudig te gebruiken is en dat het bewaken van de kwaliteit binnen het onderwijs makkelijker maakt. Ons kwaliteitssysteem voor het onderwijs is twee maanden gratis te gebruiken zodat je hier een goede indruk van kunt krijgen.

Neem contact op

Werken met een onderwijs kwaliteitssysteem

Een kwaliteitssysteem in het onderwijs gebruiken is een goede keuze. Kwaliteitsbieb is een online systeem dat toegankelijk is voor zowel schoolteams als directeuren en bestuurders. Zodra ze zijn ingelogd in het systeem kunnen documenten, afspraken en protocollen actualiseren, borgen en communiceren. Zo is bijvoorbeeld in een keer iedereen ervan op de hoogte dat een bepaald document is bijgewerkt. Het mooie hieraan is dat iedereen dan ook alleen maar toegang heeft tot de nieuwste versie. Zo kan er geen misverstand ontstaan omdat mensen verschillende versies voor ogen hebben gekregen.

Meer weten over Kwaliteitsbieb?

Wil jij werken met ons onderwijs kwaliteitssysteem, maar heb je hier eerst wel nog vragen over? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie die wij over ons pakket online voor je klaar hebben staan. Door middel van teksten en filmpjes krijg je zo een goede indruk van wat je van Kwaliteitsbieb mag verwachten. Uiteraard kun je ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen aan ons wil stellen. Wij staan altijd klaar om je hier duidelijke antwoorden op te geven, of om je te helpen als je ons kwaliteitssysteem in het onderwijs gebruikt en vragen hebt over de werking hiervan.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact