image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Kwaliteitssystemen onderwijs
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Werken met kwaliteitssystemen in het onderwijs

Ben jij op zoek naar een goed kwaliteitssysteem voor het onderwijs, dat je eenvoudig in kunt zetten bij jouw onderwijsinstelling? Dan is het goed om hier eens contact over op te nemen met Kwaliteitsbieb. We hebben namelijk een systeem ontwikkeld dat het mogelijk maakt om documenten, afspraken en protocollen te borgen en actualiseren. Iedereen die van bepaalde zaken op de hoogte moet zijn kan dan altijd direct de meest actuele versie van een bepaald document bekijken. Onze kwaliteitssysteem voor het onderwijs is met grote zorg ontwikkeld, zodat iedereen hier eenvoudig gebruik van kan maken.

Neem contact op

Werken met onderwijs kwaliteitssystemen

We hebben bij Kwaliteitsbieb een systeem ontwikkeld dat toegankelijk is voor schoolteams, directeuren en bestuurders. Het assisteert proactief bij het actualiseren, borgen en communiceren van afspraken die gemaakt zijn, maar ook van documenten en protocollen. Is er een aanpassing gemaakt aan een document? Dan is de meest recente versie hiervan altijd direct in het systeem terug te vinden. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan en weet iedereen waar ze aan toe zijn. Ons systeem is ontwikkeld om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn, zodat iedereen hier eenvoudig mee kan werken en aanpassingen kan maken.

Aan de slag met onderwijs kwaliteitssystemen

Werken met onderwijs kwaliteitssystemen is nog nooit zo eenvoudig en veilig geweest als met Kwaliteitsbieb. We raden je dan ook aan om eens te komen bekijken hoe ons kwaliteitssysteem voor het onderwijs precies werkt. We hebben elders op deze website uitgebreide informatie klaarstaan waarmee je meteen weet hoe ons online systeem precies werkt en hoe je dit ook in kunt zetten bij jouw onderwijsinstelling. Met onze kwaliteitssystemen wordt het onderwijs nog overzichtelijker en prettiger om in te werken. Vragen? We staan altijd klaar om deze voor je te beantwoorden. Zo ben jij straks helemaal op de hoogte van hoe ons kwaliteitssysteem werkt en hoe het ook voor jou een waardevolle aanvulling kan zijn.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact