image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Kwaliteitsverbetering onderwijs
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Kwaliteitsverbetering in het onderwijs

We zijn in het onderwijs altijd op zoek naar manieren om de kwaliteit te verbeteren. Het is per slot van rekening zo dat iedereen graag het beste wil voor de kinderen die ze aan het onderwijs toevertrouwen. Er zijn meerdere manieren om ervoor te zorgen dat er op een school een verbetering van de kwaliteit is. Een van de meest effectieve manieren is het gebruiken van een kwaliteitssysteem. Hiermee houd je in de gaten hoe de afspraken, documenten en protocollen worden opgesteld en geactualiseerd. Met up-to-date documenten zorg je ervoor dat iedereen binnen een school goed op de hoogte is van de meest recente regels en afspraken. Kwaliteitsbieb is een systeem dat je hierbij kan helpen.

Neem contact op

Werken aan kwaliteitsverbetering voor het onderwijs

Ben jij op zoek naar een manier voor verbetering van de kwaliteit van het onderwijs? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Kwaliteitsbieb je hierbij allemaal te bieden heeft. We hebben onze online tool dusdanig ontwikkeld dat het voor schoolteams, directeuren en bestuurders mogelijk is om afspraken, documenten en protocollen te actualiseren, borgen en communiceren. Wij halen met onze tool het papierwerk weg, zodat iedereen direct online de laatste versie van een bepaald document kan zien. Zo kunnen er ook geen misverstanden ontstaan omdat verschillende mensen met verschillende versies werken.

Verbetering van de kwaliteit van het onderwijs

Met Kwaliteitsbieb is het mogelijk om binnen een school ervoor te zorgen dat er snel gekeken kan worden naar de effectiviteit van protocollen, waarna deze ook zonder problemen kunnen worden aangepast. Ons systeem is zeer gebruiksvriendelijk, iedereen binnen een organisatie kan er eenvoudig gebruik van maken. Daarbij zijn de documenten, protocollen en afspraken die verwerkt worden in het systeem ook overal in te kijken. Dat kan op school zijn, maar ook thuis of zelfs op reis. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en kan er met verbetering van de kwaliteit van het onderwijs aan de slag worden gegaan. Meer weten over kwaliteitsverbetering voor het onderwijs? Dan horen we graag van je.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact