image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Kwaliteitszorg po
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Kwaliteitszorg voor het PO

Het is op een school belangrijk om te zorgen voor een goede kwaliteitszorg. Er moet constant in de gaten worden gehouden of op een school alles goed verloopt en of de kwaliteit van het onderwijs voldoet aan de eisen die hieraan gesteld worden. Dit is te bereiken door voor de kwaliteitszorg in het PO een goed kwaliteitssysteem in werking te hebben. Een systeem waarmee iedereen toegang heeft tot de belangrijke documenten, waarbij altijd de meest recente versie in te zien is. Voor kwaliteitszorg in het primair onderwijs is Kwaliteitsbieb de juiste keuze. Ons systeem maakt het bewaken van de kwaliteit eenvoudig en effectief.

Neem contact op

Aan de slag met kwaliteitszorg in het PO

Met Kwaliteitsbieb heb je de beschikking over een systeem dat er helemaal op is ontwikkeld om het beheren van de kwaliteit op een school zo makkelijk mogelijk te maken. Ons systeem is online te gebruiken, zodat iedereen binnen een school hier gebruik van kan maken, waar ze dat ook maar willen. We zorgen voor kwaliteitszorg in het PO waarbij directeuren, schoolteams en bestuurders bij de documenten, protocollen en afspraken kunnen die belangrijk zijn voor het behoud van de kwaliteit op een school. Het is daarbij ook mogelijk om deze bestanden te actualiseren, borgen en communiceren.

De beste kwaliteitszorg voor het PO

Kwaliteitszorg in het PO is een belangrijk onderwerp voor iedere schoolleiding en elk schoolteam. Wij helpen graag om het je mogelijk te maken ervoor te zorgen dat de belangrijke bestanden altijd voor iedereen beschikbaar zijn. Geen gedoe meer met mensen die verschillende versies van een document gebruiken, waar verwarring door ontstaat. Kwaliteitsbieb is een online omgeving waar altijd de meest recente versie van bestanden in te zien is. Wil jij aan de slag met kwaliteitszorg in het primair onderwijs en heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op om deze aan ons te stellen. Het is ook mogelijk om Kwaliteitsbieb twee maanden gratis uit te proberen om jezelf te overtuigen van de kwaliteit en het gebruiksgemak van ons systeem.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact