Frans Laarakker over Kwaliteitsbieb

Overzicht

Door middel van zoektermen en categorieën zijn documenten makkelijk vindbaar voor alle teamleden. Doordat je geassisteerd wordt in het up-to-date houden van documenten in Kwaliteitsbieb, weet je zeker dat iedereen altijd met de meest actuele documenten zal werken.

Communicatie

Bij het uploaden of bijwerken van een belangrijk document heb je de mogelijkheid alle gebruikers op de hoogte te brengen via een email. Kwaliteitsbieb houdt dan voor je bij welk percentage van je team het document gelezen heeft. Dit geeft inzicht in de kwaliteitscultuur van de school en helpt je om het kwaliteitsdenken van je team te versterken.

Dashboard

In één overzicht is alles te zien in het handige dashboard: Welke documenten worden het vaakst gelezen of gedownload? Hoe veel documenten zijn up-to-date, hoeveel verlopen er binnenkort en welke document moeten direct herzien worden?

Start nu, en ontvang twee maanden gratis Start gelijk 2 maanden gratis
"De Kwaliteitsbieb ondersteunt ons in de kwaliteitscultuur op onze school. Ook om te kunnen horen van de werkvloer wat de leerkrachten missen (...) het is voor mij als directeur een wake-up call om te horen wat zij nodig hebben om hun werk aangenamer te maken." Diana Brouwer Directeur OBS De Plantage Houten