image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Onderwijs kwaliteitskaarten
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Kwaliteitskaarten voor het onderwijs

Kwaliteitskaarten zijn een effectieve manier om binnen een organisatie de kwaliteit in de gaten te houden. Op deze kaarten worden stellingen en doelen aangegeven die belangrijk zijn voor een organisatie, waarbij toegewerkt kan worden naar een ideale situatie. Ook in het onderwijs worden kwaliteitskaarten veel gebruikt. Het is daarbij echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen altijd toegang heeft tot de meest recente versie van kwaliteitskaarten, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over wat de doelen zijn en hoe deze bereikt moeten gaan worden. Kwaliteitsbieb is een kwaliteitssysteem dat hierbij helpt.

Neem contact op

In het onderwijs een kwaliteitskaart gebruiken

Kwaliteitskaarten zijn voor onderwijs een onmisbare tool. Ze zijn een effectieve manier om te helpen de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Zo heb je kwaliteitskaarten die bestaan uit stellingen, met daarbij aangegeven in hoeverre deze stelling voor een school daadwerkelijk geldt. Zo is duidelijk wat er gedaan moet worden om de doelen die gesteld worden ook daadwerkelijk te bereiken. Zo krijg je binnen een school een goed beeld van wat sterke punten zijn, maar ook waar nog wel enige ontwikkeling nodig is. We helpen je graag om de onderwijs kwaliteitskaarten voor jouw school inzichtelijk te maken voor iedereen die hierbij betrokken is. Op deze manier kan je het beste gezamenlijk naar een bepaald doel toewerken.

Effectief werken met onderwijs kwaliteitskaarten

Een onderwijs kwaliteitskaart is een goede tool om de kwaliteit binnen een school te verbeteren. Je moet er dan wel voor zorgen dat iedereen voor wie de kaart relevant is hier ook toegang toe heeft. Daarbij is het dan belangrijk dat het hier altijd gaat om de meest recente versie hiervan, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. We helpen je graag om dit te verzorgen. Neem een kijkje bij de duidelijke uitleg die wij elders op deze website over ons systeem voor je klaar hebben staan. Kwaliteitskaarten in het onderwijs bewerken met Kwaliteitsbieb is altijd heel eenvoudig en overzichtelijk. Ons online systeem uitproberen? Ga dan aan de slag met onze twee maanden gratis proefperiode.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact