image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Schoolveiligheidsplan po
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Actualiseren van het schoolveiligheidsplan voor het PO

Veiligheid is op een school een belangrijk onderwerp. Per slot van rekening wil je toch als schoolteam, directie of bestuur dat de kinderen en medewerkers op een school dit altijd veilig kunnen doen. Hier wordt dan een schoolveiligheidsplan in het PO voor gemaakt. Een plan waarmee je er op kunt rekenen dat iedereen die bij een school aanwezig is kan vertrouwen op een goede aanpak. Het is daarbij belangrijk dat mensen die hiermee te maken hebben ook altijd de meest recente versie van het schoolveiligheidsplan voor het primair onderwijs in kunnen zien. Met Kwaliteitsbieb maak je dit mogelijk.

Neem contact op

Een schoolveiligheidsplan voor het PO

Wil jij meer weten over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van het actualiseren, borgen en communiceren van een goed schoolveiligheidsplan in het PO? Dan raden wij je van harte aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de uitleg over ons systeem. Kwaliteitsbieb maakt het voor schoolteam, directie en bestuur mogelijk om alle belangrijke documenten eenvoudig en veilig te actualiseren, borgen en communiceren. Zo is iedereen altijd op de hoogte van aanpassingen en is alleen de meest recente versie beschikbaar. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over de inhoud van het schoolveiligheidsplan voor de PO school.

Meer weten over Kwaliteitsbieb?

Indien je meer wil weten over Kwaliteitsbieb en wat je hier allemaal van kunt verwachten, dan raden wij je aan om eens te kijken bij de duidelijke uitleg over ons systeem die wij elders op deze website voor je klaar hebben staan. Je kunt er ook voor kiezen om je in te schrijven en Kwaliteitsbieb twee maanden gratis uit te proberen. Zo kun je zelf merken hoe handig ons systeem is en hoe het er ook bij jouw school voor kan zorgen dat de kwaliteit van het onderwijs toeneemt. We zitten ook altijd klaar om je vragen over ons systeem te beantwoorden. Neem hiervoor eenvoudig contact met ons op om deze aan ons te stellen.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact