image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Werkverdelingsplan onderwijs
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Werken met een werkverdelingsplan in het onderwijs

Bij elke school is het belangrijk dat inzichtelijk is wie waar verantwoordelijk voor is. Er moet een document op school aanwezig zijn waar dit in staat en dat ook voor iedereen te bekijken is. We hebben het dan uiteraard over de meest recente versie van dit document, zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan. Kwaliteitsbieb is een online systeem waarmee documenten eenvoudig bijgewerkt en geborgd kunnen worden. Ook het communiceren van een nieuw document is hiermee mogelijk. Wij helpen je graag om het werkverdelingsplan bij jouw onderwijs instelling ook up-to-date en beschikbaar te houden.

Neem contact op

Het onderwijs werkverdelingsplan up-to-date houden

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat scholen belangrijke documenten inzichtelijk kunnen maken voor iedereen voor wie dit relevant is. Met onze online tool is het mogelijk voor schoolteam, bestuurders en directie om documenten, protocollen en afspraken te actualiseren, borgen en communiceren. Zo is iedereen bij jouw school op de hoogte van wat er is afgesproken en wie waar verantwoordelijk voor is. Dit is niet alleen handig voor de mensen die op je school werken en hierbij betrokken zijn, maar ook als er een keer een inspectie moet worden gehouden.

Het werkverdelingsplan voor het onderwijs beschikbaar houden

Met Kwaliteitsbieb hebben alle mensen die op de hoogte moeten zijn inzicht in alle belangrijke bestanden en documenten van een school. Wil jij wel eens uitproberen hoe dit ook bij jullie school zou kunnen werken? Dan raden wij je aan om gewoon even in te schrijven voor onze gratis proefperiode voor twee maanden. Je kunt dan met je schoolteam een goede indruk krijgen van wat je van ons systeem mag verwachten. Je kunt natuurlijk ook even onze informatie op deze website bekijken. Zo hebben wij een duidelijke video klaarstaan waarmee je in een paar minuten tijd weet wat je van Kwaliteitsbieb mag verwachten. Contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen kan natuurlijk ook altijd.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact