image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Kwaliteitscoördinator po
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Het systeem voor de kwaliteitscoördinator in het primair onderwijs

Kwaliteit is voor het onderwijs heel belangrijk. Elke school of opleiding wil ervoor zorgen dat de kinderen die het onderwijs volgen dit op het hoogst mogelijke niveau kunnen doen. Maar hoe zorg je er op een school voor dat dit ook daadwerkelijk gebeurt? En hoe houd je dit als kwaliteitscoördinator in het PO ook daadwerkelijk in de gaten? Kwaliteitsbieb kan hierbij helpen. We hebben een online systeem ontwikkeld waarmee schoolteams, directeuren en bestuurders eenvoudig documenten, gemaakte afspraken en protocollen kunnen borgen en actualiseren. Zo is er altijd een up-to-date versie van elk document aanwezig. Handig voor de mensen die werkzaam zijn op de school, maar ook voor een kwaliteitscoördinator in het primair onderwijs.

Neem contact op

Ondersteuning voor een kwaliteitscoördinator voor het PO

Kwaliteitsbieb is dusdanig ontwikkeld dat het eenvoudig is om hier mee te werken. Je hebt in een oogopslag zicht op hoe het eraan toegaat bij een bepaalde onderwijsinstelling. Je kunt alle documenten en afspraken inzien en hebt hierbij ook altijd de meest recente versie voor ogen. Door ons online systeem kan iedereen met toegang dit bekijken vanaf elke plek waar ze dit maar willen. Kwaliteitsbieb is een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke applicatie, Het is van groot belang een dergelijke applicatie in te zetten op school om zo een compleet overzicht te houden van alle afspraken.

Meer weten over Kwaliteitsbieb?

Wanneer je als kwaliteitscoördinator voor het primair onderwijs een duidelijk beeld wilt hebben en houden van hoe het er op een school aan toegaat, dan is het belangrijk om hier een systeem voor te gebruiken dat je hierbij helpt. Kwaliteitsbieb is een systeem dat eigenlijk onmisbaar is voor elke kwaliteitscoördinator voor het PO. Neem een kijkje bij de uitgebreide uitleg van ons systeem, die je elders op deze website terugvindt. Contact met ons opnemen om je vragen hierover te stellen kan natuurlijk ook altijd. We staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact