image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Waarderingskader inspectie
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Tijd voor een waarderingskader inspectie?

Het is voor elke school belangrijk dat er regelmatig wordt gekeken of de doelstellingen worden gehaald. Bieden we op deze school onderwijs aan dat de kinderen genoeg uitdaagt en dat ze goed voorbereidt op de volgende stap in hun leven? Het is hiervoor belangrijk om altijd alle relevante documenten beschikbaar te hebben voor iedereen die hier mee te maken heeft. Ook voor een waarderingskader inspectie is het nodig om deze informatie inzichtelijk te hebben staan. Met Kwaliteitsbieb zorg je ervoor dat iedereen altijd helemaal op de hoogte is. We raden je dan ook aan ons online systeem eens uit te proberen om een goede indruk te krijgen van hoe intuïtief en gebruiksvriendelijk het is.

Neem contact op

Inspectie van het waarderingskader

Het waarderingskader is een tool die wordt gebruikt bij het maken van een grondige inspectie van de stand van zaken bij een school. De inspectie beschrijft in dit waarderingskader op welke punten er bij de inspectie allemaal gelet gaat worden. Dit zijn belangrijke punten waarmee een goed beeld kan worden gevormd van de kwaliteit die bij een bepaalde school geleverd wordt. Het is bij een inspectie belangrijk dat er een duidelijk overzicht is van alle afspraken, protocollen en documenten die bij de betreffende school worden gebruikt. Met Kwaliteitsbieb zorgen schoolteam, directie en bestuur ervoor dat deze bestanden altijd actueel en geborgd zijn.

Meer weten over een waarderingskader inspectie met Kwaliteitsbieb

Onze online tool wordt al door een groot aantal scholen gebruikt om het werken op school overzichtelijker en vooral ook inzichtelijker te maken. Van de belangrijke documenten, afspraken en protocollen is altijd de meest recente versie te bekijken, zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan. Dit is waardevolle informatie voor een inspectie van het waarderingskader, die dan veel sneller en eenvoudiger uitgevoerd kan worden. Meer weten over Kwaliteitsbieb? We staan altijd klaar om alle vragen hierover te beantwoorden. Daarbij is het ook mogelijk om eens te kijken bij de uitgebreide informatie die wij over ons pakket voor je klaar hebben staan.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact