image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Kwaliteitsborging onderwijs
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Kwaliteitsborging voor het onderwijs

Kwaliteit is een belangrijk aandachtspunt voor elke onderwijsinstelling. Per slot van rekening wil je aan de kinderen die onderwijs volgen bij jou ook onderwijs van het hoogste niveau aanbieden. Om in de gaten te houden hoe het loopt met de kwaliteit, is kwaliteitsborging in het onderwijs heel belangrijk. Hiermee heb je altijd een duidelijk beeld van de kwaliteit en weet je ook of je de doelen aan het halen bent die je bij jouw instelling hebt gesteld. Voor borging van onderwijskwaliteit is het belangrijk om een goed kwaliteitssysteem te gebruiken. Kwaliteitsbieb is zo’n systeem, dat er helemaal op is ontwikkeld om zo gebruiksvriendelijk en overzichtelijk mogelijk te zijn.

Neem contact op

Onderwijs en kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging is een belangrijk topic op elke school en opleiding. Hoe zorg je ervoor dat je onderwijs aanbiedt op het hoogste niveau? Waar moet daarbij allemaal rekening worden gehouden? Het is dan belangrijk om alle afspraken, protocollen en documenten zo overzichtelijk mogelijk bij elkaar te hebben staan, zodat iedereen binnen de onderwijsinstelling hier zicht op heeft. Met Kwaliteitsbieb zorg je ervoor dat alles overzichtelijk bij elkaar staat, maar ook dat hier altijd de meest recente versie te vinden is. Zo hoef je er ook niet bang voor te zijn dat er misverstanden gaan ontstaan omdat er verschillende versies van een document circuleren.

Aan de slag met borging van de onderwijskwaliteit

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat jij er op jouw school of opleiding voor kunt zorgen dat alles op het gebied van kwaliteitsborging van het onderwijs zo goed mogelijk geregeld is. We willen er met ons online systeem voor zorgen dat scholen het best mogelijke onderwijs aan kunnen bieden en dat alles tot in de details is geregeld. Neem een kijkje bij de uitgebreide informatie over ons pakket op de overige pagina’s van deze website. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om al je vragen hierover aan ons te stellen. We helpen je graag met het maken van een keuze voor de beste borging van de onderwijskwaliteit!

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact