image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Protocol kwaliteitszorg
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Een protocol voor kwaliteitszorg in het onderwijs

Het is in het onderwijs van groot belang om altijd onderwijs van de hoogst mogelijke kwaliteit aan te bieden. Dit doe je onder andere door een protocol voor de kwaliteitszorg binnen jouw school op te stellen. In dit protocol staan dan alle zaken waar rekening mee moet worden gehouden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat een dergelijk protocol duidelijk is, dat hier goede afspraken in staan, maar ook dat altijd de meest recente versie hiervan beschikbaar is. Kwaliteitsbieb is een online systeem waarmee het mogelijk is om er altijd voor te zorgen dat de betrokken personen de meest actuele versie onder ogen krijgen.

Neem contact op

Het protocol voor kwaliteitszorg op scholen

Als je bij jouw school een protocol voor kwaliteitszorg in het onderwijs hebt opgesteld, dan is het belangrijk dat dit ook zichtbaar is voor iedereen die hier mee te maken heeft. Kwaliteitsbieb maakt dit mogelijk. Ons systeem is bedoeld voor schoolteams, directeuren en bestuursleden, en assisteert hen proactief bij het actualiseren, borgen en communiceren van niet alleen protocollen, maar ook gemaakte afspraken en documenten. Het is een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier om protocollen te beheren op een school. Iedereen kan met ons systeem werken en zo de meest actuele versie van een bestand inzien.

Een protocol voor kwaliteitszorg in het onderwijs inzichtelijk maken

We vinden het belangrijk om het voor iedereen mogelijk te maken om een bestand in te kunnen zien dat de meest actuele versie is. We hebben onze tool hier dan ook specifiek voor ontwikkeld. Wil je dit een keer uitproberen om te zien of Kwaliteitsbieb ook iets is voor jouw opleiding? Dan kun je gebruik maken van de gratis proefperiode van twee maanden. In deze periode kun je met jouw team aan de slag met Kwaliteitsbieb en zien hoe een protocol voor kwaliteitszorg het beste inzichtelijk kan worden gemaakt. Vragen hierover? Je mag natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om deze aan ons te stellen.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact