image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Inspectie po
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Een inspectie in het primair onderwijs

Bij het primair onderwijs is het regelmatig nodig om een inspectie uit te laten voeren. Per slot van rekening is het van groot belang dat er op een onderwijsinstelling de hoogst mogelijke kwaliteit aan onderwijs en zorg wordt geboden. Kwaliteitsbieb kan hierbij ondersteunen. Met ons online systeem heb je namelijk direct inzicht in alle protocollen, documenten en afspraken die belangrijk zijn. Je kunt dan bij een inspectie in jouw PO organisatie meteen laten zien hoe dit allemaal geregeld is. Het fijne hieraan is dat je ook zelf altijd inzicht hebt in hoe het ervoor staat. Meer weten hierover? We hebben uitgebreide informatie over onze software elders op deze website voor je klaarstaan.

Neem contact op

Hulp bij een inspectie in het primair onderwijsinstelling

Op zoek naar ondersteuning voor een inspectie voor het PO? Dan is het goed om hiervoor een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Kwaliteitsbieb je allemaal te bieden heeft. Ons online systeem is er specifiek op gericht om het mogelijk te maken direct inzicht te hebben in de meest actuele versie van alle protocollen, documenten en afspraken. Met Kwaliteitsbieb zijn deze eenvoudig bij te werken, zodanig dat iedereen die hier toegang toe heeft meteen de meest recente versie kan bekijken. Ook het borgen van deze documenten is mogelijk met behulp van Kwaliteitsbieb. Ons online systeem is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en uitgebreid. Het ideale systeem voor het actualiseren en borgen van documenten.

Meer weten over een inspectie voor het PO?

Als jij meer wil weten over hoe onze software werkt, dan raden wij je aan om een kijkje te nemen bij de uitgebreide uitleg die wij hiervoor klaar hebben staan. Je weet dan direct wat er allemaal mogelijk is met ons systeem en hoe je dit het beste kunt gebruiken. Kwaliteitsbieb is een pakket dat met zorg is samengesteld, om het bijwerken en communiceren van belangrijke documenten bij een onderwijsinstelling zo eenvoudig mogelijk te maken. Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen om hier meer over te weten te komen. Stel je vragen en wij leggen je alles duidelijk uit.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact