image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Kwaliteitszorg onderwijs
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Kwaliteitszorg in het onderwijs

Het is bij een school of opleiding heel belangrijk om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Als opleider wil je er voor kunnen zorgen dat de kinderen die aan je zorg zijn toevertrouwd op de beste manier onderwezen worden. Je kunt dit bereiken door goede lessen aan te laten bieden door enthousiaste leraren, maar ook door ervoor te zorgen dat er een goede mate van kwaliteitscontrole op jouw school aanwezig is. Voor de beste kwaliteitszorg in het onderwijs is Kwaliteitsbieb de juiste tool. Dit is een kwaliteitssysteem waarmee je eenvoudig documenten, afspraken en protocollen actualiseert, borgt en communiceert. Zorg er zo voor dat iedereen binnen jouw organisatie helemaal op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen.

Neem contact op

Voor kwaliteitszorg in het onderwijs inspectie uitvoeren

Als jij er voor wil zorgen dat op jouw school onderwijs van het hoogste niveau wordt gegeven, maar dat daarnaast ook alles tot in de details perfect is geregeld, dan moet je een systeem gebruiken waarmee dit goed in de gaten te houden is. Kwaliteitsbieb is dit systeem om in het onderwijs kwaliteitszorg uit te kunnen voeren. Mensen die toegang hebben tot het systeem van jouw school, hebben in een keer alle documenten, afspraken en protocollen bij elkaar. Het gaat hier dan ook nog eens om de meest recente versies, zodat er geen verwarring kan ontstaan als er met verschillende versies wordt gewerkt.

Meer weten over kwaliteitszorg in het onderwijs?

Als je meer wil weten over kwaliteitszorg in het onderwijs en de inspectie hiervan, dan raden wij je aan om gewoon even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. We bekijken graag samen met jou hoe Kwaliteitsbieb ook op jouw school voor een verbetering kan zorgen van de kwaliteit. Je kunt ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie over ons systeem, die we elders op deze website voor je klaar hebben staan. Hier wordt duidelijk uitgelegd hoe jij het beste met Kwaliteitsbieb kunt werken en hoe ons systeem bij het onderwijs goede kwaliteitszorg mogelijk maakt.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact