image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Schoolplan
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Werken met een schoolplan voor het onderwijs

Een schoolplan is een belangrijk document voor elke school. In dit schoolplan is een beschrijving van de manier waarop een school de kwaliteit binnen de school wil kunnen waarborgen. Je vindt hier het onderwijskundig beleid, het beleid met betrekking tot het personeel en manieren waarop de school de kwaliteit van het onderwijs wil bewaken. Zoals gezegd, een belangrijk document, waar iedereen binnen de school toegang toe moet kunnen hebben. Dat niet alleen, iedereen moet dan ook de meest recente versie van dit document kunnen inzien. Met Kwaliteitsbieb zorg je ervoor dat alle relevante personen altijd toegang hebben tot een geborgde, actuele versie.

Neem contact op

Een schoolplan in het PO communiceren

Het schoolplan is eigenlijk een onmisbaar document voor elke school. Dan wil je als directeur, bestuur of schoolteam toch ook dat het inzichtelijk is voor alle mensen die hiermee te maken hebben. Kwaliteitsbieb is een kwaliteitssysteem waarmee schoolteams, directie en bestuur proactief worden geassisteerd bij het actualiseren, borgen en communiceren van afspraken die gemaakt zijn, documenten en protocollen. Ook het schoolplan voor het onderwijs valt hieronder. Met ons systeem is het heel eenvoudig ervoor te zorgen dat altijd alleen de nieuwste versie in te zien is en dat oude versies weer worden verwijderd. Zo zorg je ervoor dat er geen misverstanden ontstaan omdat er met verschillende versies wordt gewerkt.

Meer weten over actualiseren van een schoolplan in het PO

Onze online tool is handig in het gebruik, intuïtief en overal te gebruiken. Iedereen die hier toegang toe heeft kan belangrijke bestanden inzien of deze actualiseren. Wil je wel eens proberen hoe onze tool werkt? Je mag altijd twee maanden gratis met ons pakket aan de slag. Zo krijg je een goede indruk van hoe het precies werkt en hoe het ook bij jouw bedrijf voor verbeteringen van de kwaliteit kan zorgen. Vragen over Kwaliteitsbieb? Neem dan gewoon even contact met ons op om deze aan ons te stellen. Wij staan klaar om je te helpen met het maken van een keuze voor ons online systeem.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact