image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Waarderingskader inspectie po
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Ondersteuning bij een waarderingskader inspectie in het PO

Kwaliteit van onderwijs is heel belangrijk. Ouders gaan er vanuit dat hun kinderen onderwijs krijgen van hoog niveau en moeten hier ook op kunnen rekenen. Het is dan belangrijk voor een onderwijsinstelling dat dit niveau ook daadwerkelijk wordt gehaald. Om een school te helpen bij het bereiken van het gewenst niveau wordt er regelmatig een waarderingskader inspectie in het PO uitgevoerd. In het waarderingskader staan die zaken die door de inspecteurs worden nagekeken, om te zien of een school alle gestelde doelen weet te halen. Om te helpen bij een waarderingskader inspectie in het primair onderwijs is Kwaliteitsbieb een waardevolle tool.

Neem contact op

Waarderingskader voor het PO

Kwaliteitsbieb is een online omgeving waar alle belangrijke documenten, afspraken en protocollen van een school in terug te vinden zijn. Het is voor schoolteam, directie en bestuur hiermee mogelijk om al deze bestanden te actualiseren, borgen en communiceren. Zo is iedereen op school die hier mee moet werken in staat om altijd bij de meest recente versie van een bepaald document te kunnen. Het is bij een inspectie volgens het waarderingskader voor het PO goed om bij deze informatie te kunnen en zo een oordeel te kunnen vellen. Kwaliteitsbieb maakt alle informatie duidelijk inzichtelijk.

Een goede waarderingskader inspectie in het primair onderwijs

Een waarderingskader inspectie in het PO is een onmisbare tool om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het onderwijs altijd wordt gewaarborgd. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat bij een dergelijke inspectie altijd de relevante documenten eenvoudig in te zien zijn en dat het hier dan ook om de meest recente versies gaat. Schrijf je in voor een gratis proefperiode van twee maanden om te zien hoe gebruiksvriendelijk en intuïtief het is om met Kwaliteitsbieb te werken. Of neem contact met ons op om je vragen over ons online systeem aan ons te stellen.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact