image description

Grip op de kwaliteit van je hele organisatie

  • Handige dashboards
  • Eenvoudige communicatie
  • Inzicht in de kwaliteit op de verschillende scholen
Voor schoolbestuurder
image description

Je hele team op de hoogte

  • Alles gemakkelijk vindbaar
  • Een proactieve assistent
  • Snelle communicatie
Voor directeur en IB-er

Werkverdelingsplan po
één plek voor het actualiseren, borgen en communiceren van documenten en protocollen.

Grip op de kwaliteit over de hele organisatie

Bestuurders

Efficiënt en helder werken met kwaliteitsdocumenten

Directeuren
Sleep mij

Communiceer het werkverdelingsplan voor het PO

Ben jij werkzaam op een school? Behoor je tot het schoolteam, zit je in de directie of het bestuur en wil jij dat iedereen bij jouw school altijd op de hoogte is van de belangrijke afspraken en protocollen? Dan is het goed om hier een kwaliteitssysteem voor te gebruiken. Met een kwaliteitssysteem maak je het namelijk mogelijk om documenten, afspraken en protocollen te actualiseren, te communiceren en te borgen. Zo heb je alle belangrijke bestanden inzichtelijk en weet iedereen altijd waar ze aan toe zijn.

Neem contact op

Werken met een werkverdelingsplan in het PO

Een werkverdelingsplan voor het primair onderwijs is een belangrijk document waarin staat hoe de werkzaamheden binnen een school worden verdeeld over de uren die het personeel beschikbaar heeft. Met andere woorden: een belangrijk document waar iedereen altijd bij moet kunnen om te zien hoe het zit met de verdeling. Met Kwaliteitsbieb zorg je er eenvoudig voor dat het document ook daadwerkelijk wordt geactualiseerd en kun je aanpassingen simpel communiceren naar alle personen voor wie deze informatie relevant is. Indien je hier meer over wil weten kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om je vragen over Kwaliteitsbieb aan ons te stellen. Ons kwaliteitssysteem is er op gemaakt om zo intuïtief mogelijk te zijn in het gebruik, waarbij de integriteit van de informatie ook perfect beveiligd is.

Meer weten over Kwaliteitsbieb?

Indien je meer wil weten over ons online systeem, kun je ook altijd even een kijkje nemen bij de informatie die wij hierover voor je klaar hebben staan. We hebben elders op deze website tot in detail de werking van Kwaliteitsbieb uitgelegd. Je kunt er ook voor kiezen om onze video over ons kwaliteitssysteem te bekijken. Je hebt dan meteen een goede indruk van wat je hiervan mag verwachten. Liever gelijk met het pakket aan de slag? Schrijf je dan in voor de gratis proefperiode van twee maanden.

Meld je nu aan

image description

De applicatie

Een eenduidige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke werkwijze voor het beheer van kwaliteitsdocumenten en protocollen is cruciaal voor scholen. Dat is wat Kwaliteitsbieb is!

Bekijk applicatie
Start nu, en ontvang de eerste twee maanden gratis

Contact